INGREDIENTAI:
  -   2 valgomieji šaukštai   cukraus 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   1 stiklinė   kvietinių miltų 
-   3 valgomieji šaukštai   brendžio 
-   150 gramų   sviesto 
-   3 valgomieji šaukštai   grietinės 
-   1 sauja   razinų 
-   1 sauja   riešutų 
-   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
 Kiaušinius išplakite su cukrumi, minkštu sviestu ir brendžiu.
 Įmaišykite grietinę, miltų mišinį, razinas ir sukapotus riešutus.
 Kepkite 50 minučių 175° C laipsnių orkaitėje.
 Iškepusį pyragą apibarstykite vienu šaukštu cukraus pudros.
   Autorius: Aldona 
     REKLAMA