Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 saujos džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan.
    Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje.
    Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę.
    Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas.
    Skanaus!

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 saujos džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan.
    Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje.
    Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę.
    Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas.
    Skanaus!

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų