Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 saujos džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan.
Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje.
Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę.
Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 saujos džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan.
Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje.
Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę.
Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą