INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   aviečių 
-   1 arbatinis šaukštelis   cukraus 
-   200 gramų   salotų (aisbergo) 
-   1 valgomasis šaukštas   garstyčių (su grūdeliais) 
-   60 mililitrų   alyvuogių aliejaus 
-   3 valgomieji šaukštai   acto (balto vyno) 
-   8 vienetai   putpelių kiaušinių (virti) 
-   125 gramai   sūris (brynza) 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Salotas stambiai suplėšyti ir sudėti į salotinę.
 Suplakti actą su garstyčiomis ir cukrumi. Vėliau supilti aliejų, sudėti pusę porcijos aviečių, šakute uogas sutrinti ir išmaišyti.
 Kiaušinius perpjauti per pusę, sūrį supjaustyti kubeliais.
 Salotų lapus aplieti užpilu, ant viršaus sudėti sūrio kubelius, kiaušinių puseles ir likusias avietes.
   Autorius: Eglužė 
     REKLAMA