Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 lapai tešlos (sluoksniuota)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų sūris (parmezano)
  • 50 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 lapai tešlos (sluoksniuota)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų sūris (parmezano)
  • 50 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotą tešlą tiesti į kepimo indą suformuojant aukštesnius kraštus, kad įdaras neišbėgtų. Šakute subadyti tešlą ir ant jos tiesti kepimo popierių, o ant jo pilti žirnių ( pupelių ), kad tešla nekiltų. Kepti apie 1 5min. 180 laipsnių orkaitėje.
  2. Per tą laiką pasiruošti įdarą: kiaušinius išplakti su grietinėlė ir grietine.Susmulkinti šoninę, sutarkuoti parmezaną.Viską išmaišyti ir sukrėsti ant apkepusios tešlos. Ant viršaus patupdyti pomidoriukų šakelę ir pievagrybius. Kepti apie 30-40 min, priklausomai nuo pyrago dydžio. Ar jau iškepęs, galima patikrinti įbedant medinį iešmelį, jis turi likti sausas. Šiek tiek atvėsinti ir pusryčiauti arba vakarieniauti, nes puikiai tinka ir kaip lengva vakarienė. Labai gardu su marinuotais agurkėliais ar šviežiomis daržovės, bet skanu ir valgant vieną.

    Skanaus.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų