INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek migdolų (plokštelės)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
- 100 mililitrų pieno
- 3 valgomieji šaukštai uogienės (aviečių)
- 6 valgomieji šaukštai džemo (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirtus kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
Supilame pieną, įmaišome atskirai išplaktus kiaušinių baltymus, suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepame lietinius blynus.
Iškeptus lietinius aptepame su aviečių uogiene sumaišytu obuolių džemu (arba uogiene), suvyniojame, apibarstome migdolų plokštelėmis ir patiekiame.
Skanaus.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek migdolų (plokštelės)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
- 100 mililitrų pieno
- 3 valgomieji šaukštai uogienės (aviečių)
- 6 valgomieji šaukštai džemo (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirtus kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
Supilame pieną, įmaišome atskirai išplaktus kiaušinių baltymus, suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepame lietinius blynus.
Iškeptus lietinius aptepame su aviečių uogiene sumaišytu obuolių džemu (arba uogiene), suvyniojame, apibarstome migdolų plokštelėmis ir patiekiame.
Skanaus.
Autorius: Raminta
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI