Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek migdolų (plokštelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
  • 100 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (aviečių)
  • 6 valgomieji šaukštai džemo (obuolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirtus kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
    Supilame pieną, įmaišome atskirai išplaktus kiaušinių baltymus, suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
    Keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepame lietinius blynus.
    Iškeptus lietinius aptepame su aviečių uogiene sumaišytu obuolių džemu (arba uogiene), suvyniojame, apibarstome migdolų plokštelėmis ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek migdolų (plokštelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
  • 100 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (aviečių)
  • 6 valgomieji šaukštai džemo (obuolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirtus kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
    Supilame pieną, įmaišome atskirai išplaktus kiaušinių baltymus, suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
    Keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepame lietinius blynus.
    Iškeptus lietinius aptepame su aviečių uogiene sumaišytu obuolių džemu (arba uogiene), suvyniojame, apibarstome migdolų plokštelėmis ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų