INGREDIENTAI:
- 200 gramų morkų
- 2 valgomieji šaukštai petražolių
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (paukštienai)
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną sumalame, morkas sutarkuojame. Viską sumaišome su svogūno laiškais ir petražolėm. Įmušam kiaušinius, beriam prieskonius ir druską, džiūvėsėlius ir viską išminkome. Formuojame mažus kotletukus ir kepame nedideliam kiekyje aliejaus. Tiekiam su daržovių salotom.
Autorius: Sandrius
INGREDIENTAI:
- 200 gramų morkų
- 2 valgomieji šaukštai petražolių
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (paukštienai)
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną sumalame, morkas sutarkuojame. Viską sumaišome su svogūno laiškais ir petražolėm. Įmušam kiaušinius, beriam prieskonius ir druską, džiūvėsėlius ir viską išminkome. Formuojame mažus kotletukus ir kepame nedideliam kiekyje aliejaus. Tiekiam su daržovių salotom.
Autorius: Sandrius
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI