REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (galvos)
  • šiek tiek krapų (sūdyti)
  • 2 stiklinės pupelių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 0.5 kilogramo kiaulienos (šoninė)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pomidorų padažo (kiniškas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame pupeles pasūdytame vandenyje.

    Supjaustome kiaulieną kubeliais, pasūdome ir apkepame.

    Morkas sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, išspaudžiame česnaką ir viską sudedame į puodą kartu su apkepta mėsa ir išvirtomis pupelėmis. Pagardiname prieskoniais ir troškiname. Troškiniui sutirštinti dedame miltų ir troškiname apie valandą laiko. Baigus troškintis apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.

    Skanaus!

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (galvos)
  • šiek tiek krapų (sūdyti)
  • 2 stiklinės pupelių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 0.5 kilogramo kiaulienos (šoninė)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pomidorų padažo (kiniškas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame pupeles pasūdytame vandenyje.

    Supjaustome kiaulieną kubeliais, pasūdome ir apkepame.

    Morkas sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, išspaudžiame česnaką ir viską sudedame į puodą kartu su apkepta mėsa ir išvirtomis pupelėmis. Pagardiname prieskoniais ir troškiname. Troškiniui sutirštinti dedame miltų ir troškiname apie valandą laiko. Baigus troškintis apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.

    Skanaus!

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų