Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų varškės
  • 2 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų sviesto
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų varškės
  • 2 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų sviesto
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pagaminkite trupininę tešlą:
    Sviestą sutarkuokite burokine tarka (rekomenduoju jį prieš tai atšaldyti) ir sumaišykite su puse stiklinės cukraus bei miltais.
    Pirštais viską gerai sutrinkite, kol gausite į šlapią smėlį panašius trupinius.
  2. Paruoškite įdarą:
    Varškę gerai išmaišykite (geriausia mikseriu) su likusia puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais.
  3. Į kepimo formą sudėkite pusę tešlos, per vidurį - varškės įdarą, o ant viršaus - likusią dalį tešlos.
    Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Greiti užkandžiai su Krekenavos


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų