Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų obuolių
  • 100 gramų svogūnų
  • 150 gramų kiaulienos (kepta, liesa)
  • 150 gramų veršienos (kepta)
  • šiek tiek acto
  • 1 stiklinė majonezo
  • 150 gramų raugintų agurkų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa, agurkai, obuoliai ir svogūnai supjaustomi siauromis plonomis juostelėmis. Viskas pasūdoma, pabarstoma pipirais, pašlakstoma actu ir sumaišoma. Sudėjus į salotinę, salotos užpilamos majonezu ir papuošiamos salotų lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų