Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- šiek tiek druskos
- 180 gramų želatinos
- 80 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus be odelių sutrinti ir su prieskoniais pakaitinti puode iki užvirimo.
Želatiną ištirpinti stiklinėje vandens.
Atvėsusią pomidorų tyrę sumaišyti su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supilstyti į norimo dydžio formeles ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Šiek tiek apstingus želei, ant viršaus uždėti po riekelę sūrio ir palikti, kad visiškai sustingtų.
Sustingus želei, išimti ją iš formelių ir patiekti su mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- šiek tiek druskos
- 180 gramų želatinos
- 80 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus be odelių sutrinti ir su prieskoniais pakaitinti puode iki užvirimo.
Želatiną ištirpinti stiklinėje vandens.
Atvėsusią pomidorų tyrę sumaišyti su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supilstyti į norimo dydžio formeles ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Šiek tiek apstingus želei, ant viršaus uždėti po riekelę sūrio ir palikti, kad visiškai sustingtų.
Sustingus želei, išimti ją iš formelių ir patiekti su mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą