Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- šiek tiek druskos
- 180 gramų želatinos
- 80 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus be odelių sutrinti ir su prieskoniais pakaitinti puode iki užvirimo.
Želatiną ištirpinti stiklinėje vandens.
Atvėsusią pomidorų tyrę sumaišyti su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supilstyti į norimo dydžio formeles ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Šiek tiek apstingus želei, ant viršaus uždėti po riekelę sūrio ir palikti, kad visiškai sustingtų.
Sustingus želei, išimti ją iš formelių ir patiekti su mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- šiek tiek druskos
- 180 gramų želatinos
- 80 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus be odelių sutrinti ir su prieskoniais pakaitinti puode iki užvirimo.
Želatiną ištirpinti stiklinėje vandens.
Atvėsusią pomidorų tyrę sumaišyti su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supilstyti į norimo dydžio formeles ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Šiek tiek apstingus želei, ant viršaus uždėti po riekelę sūrio ir palikti, kad visiškai sustingtų.
Sustingus želei, išimti ją iš formelių ir patiekti su mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą