Pomidorus be odelių sutrinti ir su prieskoniais pakaitinti puode iki užvirimo. Želatiną ištirpinti stiklinėje vandens. Atvėsusią pomidorų tyrę sumaišyti su išbrinkusia želatina. Gautą masę supilstyti į norimo dydžio formeles ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Šiek tiek apstingus želei, ant viršaus uždėti po riekelę sūrio ir palikti, kad visiškai sustingtų. Sustingus želei, išimti ją iš formelių ir patiekti su mėgstamomis salotomis. Skanaus.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
600 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
šiek tiek druskos
180 gramų želatinos
80 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus be odelių sutrinti ir su prieskoniais pakaitinti puode iki užvirimo. Želatiną ištirpinti stiklinėje vandens. Atvėsusią pomidorų tyrę sumaišyti su išbrinkusia želatina. Gautą masę supilstyti į norimo dydžio formeles ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Šiek tiek apstingus želei, ant viršaus uždėti po riekelę sūrio ir palikti, kad visiškai sustingtų. Sustingus želei, išimti ją iš formelių ir patiekti su mėgstamomis salotomis. Skanaus.