Pomidorus apipilkite karštu vandeniu ir nulupkite. Po to sudėkite į verdantį vandenį, kol suminkštės. Išgriebę pomidorus, pertrinkite per sietelį ir pasūdykite. Į gautą masę supilkite pieną, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Iš gautos tešlos kepkite blynus. Iškeptus apibarstykite petražolėmis. Ant sklindžių pabarstykite sūrio Brinza. Skanaus.
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolių (smulkintos)
4 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek varškės sūrio (brinza)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus apipilkite karštu vandeniu ir nulupkite. Po to sudėkite į verdantį vandenį, kol suminkštės. Išgriebę pomidorus, pertrinkite per sietelį ir pasūdykite. Į gautą masę supilkite pieną, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Iš gautos tešlos kepkite blynus. Iškeptus apibarstykite petražolėmis. Ant sklindžių pabarstykite sūrio Brinza. Skanaus.