šiek tiek mesos (kepta ar virta (turėjau keptą vištos krūtinėlę))
šiek tiek kečupo
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išverdame. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, smulkintą svogūną, smulkintą mėsą, smulkintą papriką. Keletą minučių pakepame nuolat maišant. Sudedame svogūnų laiškus, špinatus. Po poros minučių sudedame ryžius, įpilame apie stiklinę vandens, uždedame kečupo, pagardiname druska ir kitais mėgiamais prieskoniais. Maišant leidžiame nugaruoti vandenukui. Skanaus.
Autorius: Tima
INGREDIENTAI:
1/4 vieneto paprikų (saldžioji)
100 gramų ryžių (du pakeliai arba)
0.5 vieneto svogūnų
2 saujos špinatų
1 stiklinė vandens
šiek tiek prieskonių
šiek tiek mesos (kepta ar virta (turėjau keptą vištos krūtinėlę))
šiek tiek kečupo
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išverdame. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, smulkintą svogūną, smulkintą mėsą, smulkintą papriką. Keletą minučių pakepame nuolat maišant. Sudedame svogūnų laiškus, špinatus. Po poros minučių sudedame ryžius, įpilame apie stiklinę vandens, uždedame kečupo, pagardiname druska ir kitais mėgiamais prieskoniais. Maišant leidžiame nugaruoti vandenukui. Skanaus.