Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (lapeliai)
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 6 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos ((tešlai))
- 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (augalinis)
- 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
- 3/4 stiklinės pomidorų pastos
- šiek tiek mocarelos sūrio (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Picos papločiui sumaišykite nedideliame dubenėlyje vandenį, aliejų, mieles ir cukrų.
Įmaišykite miltus bei druską ir suformuokite vientisos tešlos kamuolį.
Dėkite tešlą į dubenį, uždenkite ir palikite 24 val.
Kitą dieną ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite plonai tešlą.
Dėkite iškočiotus tešlos blynus ant miltais pabarstytų kepimo skardų, pabadykite šakute ir apkepkite apie 4 min. 240 laipsnių temperatūroje.
Padažui įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir 1 min. pakepinkite susmulkintą česnaką.
Tuomet sudėkite pomidorų pastą, raudonėlį, druską bei pipirus ir pakaitinkite apie 15-20 min., kol masė sutirštėja.
Apkeptus picos papločius aptepkite pasigamintu padažu, apibarstykite mocarela sūriu ir kepkite apie 5 min. 250 laipsnių temperatūroje.
Ant iškeptų picų dėkite baziliko lapelius ir skanaukite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (lapeliai)
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 6 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos ((tešlai))
- 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (augalinis)
- 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
- 3/4 stiklinės pomidorų pastos
- šiek tiek mocarelos sūrio (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Picos papločiui sumaišykite nedideliame dubenėlyje vandenį, aliejų, mieles ir cukrų.
Įmaišykite miltus bei druską ir suformuokite vientisos tešlos kamuolį.
Dėkite tešlą į dubenį, uždenkite ir palikite 24 val.
Kitą dieną ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite plonai tešlą.
Dėkite iškočiotus tešlos blynus ant miltais pabarstytų kepimo skardų, pabadykite šakute ir apkepkite apie 4 min. 240 laipsnių temperatūroje.
Padažui įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir 1 min. pakepinkite susmulkintą česnaką.
Tuomet sudėkite pomidorų pastą, raudonėlį, druską bei pipirus ir pakaitinkite apie 15-20 min., kol masė sutirštėja.
Apkeptus picos papločius aptepkite pasigamintu padažu, apibarstykite mocarela sūriu ir kepkite apie 5 min. 250 laipsnių temperatūroje.
Ant iškeptų picų dėkite baziliko lapelius ir skanaukite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą