REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos ((tešlai))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (augalinis)
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
  • 3/4 stiklinės pomidorų pastos
  • šiek tiek mocarelos sūrio (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Picos papločiui sumaišykite nedideliame dubenėlyje vandenį, aliejų, mieles ir cukrų.
    Įmaišykite miltus bei druską ir suformuokite vientisos tešlos kamuolį.
    Dėkite tešlą į dubenį, uždenkite ir palikite 24 val.
    Kitą dieną ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite plonai tešlą.
    Dėkite iškočiotus tešlos blynus ant miltais pabarstytų kepimo skardų, pabadykite šakute ir apkepkite apie 4 min. 240 laipsnių temperatūroje.
    Padažui įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir 1 min. pakepinkite susmulkintą česnaką.
    Tuomet sudėkite pomidorų pastą, raudonėlį, druską bei pipirus ir pakaitinkite apie 15-20 min., kol masė sutirštėja.
    Apkeptus picos papločius aptepkite pasigamintu padažu, apibarstykite mocarela sūriu ir kepkite apie 5 min. 250 laipsnių temperatūroje.
    Ant iškeptų picų dėkite baziliko lapelius ir skanaukite.
    Skanaus.

Autorius: Sigita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos ((tešlai))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (augalinis)
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
  • 3/4 stiklinės pomidorų pastos
  • šiek tiek mocarelos sūrio (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Picos papločiui sumaišykite nedideliame dubenėlyje vandenį, aliejų, mieles ir cukrų.
    Įmaišykite miltus bei druską ir suformuokite vientisos tešlos kamuolį.
    Dėkite tešlą į dubenį, uždenkite ir palikite 24 val.
    Kitą dieną ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite plonai tešlą.
    Dėkite iškočiotus tešlos blynus ant miltais pabarstytų kepimo skardų, pabadykite šakute ir apkepkite apie 4 min. 240 laipsnių temperatūroje.
    Padažui įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir 1 min. pakepinkite susmulkintą česnaką.
    Tuomet sudėkite pomidorų pastą, raudonėlį, druską bei pipirus ir pakaitinkite apie 15-20 min., kol masė sutirštėja.
    Apkeptus picos papločius aptepkite pasigamintu padažu, apibarstykite mocarela sūriu ir kepkite apie 5 min. 250 laipsnių temperatūroje.
    Ant iškeptų picų dėkite baziliko lapelius ir skanaukite.
    Skanaus.

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų