Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:
    200 g varškės
    1 stiklinės cukraus
    200 g grietinėlės
    vanilinio cukraus

    Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo.
    Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname.
    Bekepant pyragaičiams, paruošiame kremą: varškę ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Grietinėlę išplakame ir į ją sudedame ištrintą varškę ir dar kartą viską gerai išplakame mikseriu. Šio kremo su švirkštu įspaudžiame į pyragaičių vidų ir patiekiame. Skanaus!

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:
    200 g varškės
    1 stiklinės cukraus
    200 g grietinėlės
    vanilinio cukraus

    Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo.
    Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname.
    Bekepant pyragaičiams, paruošiame kremą: varškę ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Grietinėlę išplakame ir į ją sudedame ištrintą varškę ir dar kartą viską gerai išplakame mikseriu. Šio kremo su švirkštu įspaudžiame į pyragaičių vidų ir patiekiame. Skanaus!

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų