Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek kmynų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 150 gramų aliejaus
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams.
Išminkytą tešla iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska.
Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 min., kol pagels.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek kmynų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 150 gramų aliejaus
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams.
Išminkytą tešla iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska.
Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 min., kol pagels.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą