REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų ananasų (konservuoti)
  • 2 vienetai persimonų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 120 gramų salierų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 1/3 vieneto kininių kopūstų
  • 2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūsto lapai suplėšomi rankomis.
    Persimonai supjaustomi kubeliais (be žievelių).
    Konservuoti ananasų žiedai taip pat supjaustomi kubeliais.
    Krevetės susmulkinamos.
    Salieras sutarkuojamas.
    Viskas sumaišoma viename dubenyje su petražolėmis, krapais, apšlakstoma alyvuogių aliejumi, ananasų bei citrinų sultimis, pagardinama druska bei pipirais ir išmaišoma.
    Salotos patiekiamos sudėtos į taures, kurių kraštelius dar galima pašlakstyti citrinos sultimis ir apibarstyti druska.
    Skanaus.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų ananasų (konservuoti)
  • 2 vienetai persimonų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 120 gramų salierų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 1/3 vieneto kininių kopūstų
  • 2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūsto lapai suplėšomi rankomis.
    Persimonai supjaustomi kubeliais (be žievelių).
    Konservuoti ananasų žiedai taip pat supjaustomi kubeliais.
    Krevetės susmulkinamos.
    Salieras sutarkuojamas.
    Viskas sumaišoma viename dubenyje su petražolėmis, krapais, apšlakstoma alyvuogių aliejumi, ananasų bei citrinų sultimis, pagardinama druska bei pipirais ir išmaišoma.
    Salotos patiekiamos sudėtos į taures, kurių kraštelius dar galima pašlakstyti citrinos sultimis ir apibarstyti druska.
    Skanaus.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų