Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas obuolių (rūgštus, nedidelis)
  • 20 gramų paprikų (raudonoji)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (česnakinis)
  • 100 gramų sūris (rūkytas, "Medžiotojų")
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 225 mililitrai grybų (virti, sūdyti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas obuolių (rūgštus, nedidelis)
  • 20 gramų paprikų (raudonoji)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (česnakinis)
  • 100 gramų sūris (rūkytas, "Medžiotojų")
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 225 mililitrai grybų (virti, sūdyti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytus šviežius grybus išverdame pasūdytame vandenyje, nupilame vandenį ir atvėsiname. Obuolį nulupame, išimame sėklalizdžius bei sutarkuojame burokine tarka. Papriką ir sūrį supjaustome kubeliais. Visus ingredientus sumaišome kartu su grietine, majonezu bei prieskoniais.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų