Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 50 gramų migdolų
- 4 vienetai antienos (šlaunekės)
- šiek tiek prieskonių (paukštienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 porcijos.
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaiteje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 50 gramų migdolų
- 4 vienetai antienos (šlaunekės)
- šiek tiek prieskonių (paukštienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 porcijos.
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaiteje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą