Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos krepšelių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 50 gramų pomidorų pastos (Saulėje džiovinti)
  • 20 gramų svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos krepšelių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 50 gramų pomidorų pastos (Saulėje džiovinti)
  • 20 gramų svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 13

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų, truputį druskos.
  2. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.
  3. Paruoštą įdarą dėti į krepšelius užkandžiams, ant viršaus pabarstyti smulkintų svogūnų laiškų ir saulėje džiovintų pomidorų.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų