Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
- 3 vienetai kiaušinių
- 230 gramų kvietinių miltų
- 120 mililitrų vandens (verdantis)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų kuskuso (kruopos)
- 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia užpilame kuskuso kruopas verdančiu vandeniu ir uždengę palaikome 5 minutes, kad išbrinktų.
Viename dubenyje sumaišome sausus ingredientus.
Į atskirą dubenėlį įmušame kiaušinius, įpilame aliejų ir plakame, kol susimaišys. Sudedame petražoles ir tarkuotą citrinos žievelę.
Tuomet įmaišome sausus ingredientus ir išbrinkusias kuskuso kruopas.
Viską gerai išmaišę sudedame tešlą į popierines ar kitokias Jūsų turimas keksiukų formeles ir kepame maždaug 30 minučių (kol gražiai parus) 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
- 3 vienetai kiaušinių
- 230 gramų kvietinių miltų
- 120 mililitrų vandens (verdantis)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų kuskuso (kruopos)
- 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia užpilame kuskuso kruopas verdančiu vandeniu ir uždengę palaikome 5 minutes, kad išbrinktų.
Viename dubenyje sumaišome sausus ingredientus.
Į atskirą dubenėlį įmušame kiaušinius, įpilame aliejų ir plakame, kol susimaišys. Sudedame petražoles ir tarkuotą citrinos žievelę.
Tuomet įmaišome sausus ingredientus ir išbrinkusias kuskuso kruopas.
Viską gerai išmaišę sudedame tešlą į popierines ar kitokias Jūsų turimas keksiukų formeles ir kepame maždaug 30 minučių (kol gražiai parus) 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą