Kalendorius
Gruodžio 13 d., penktadienis
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
13
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
DIENOS PJŪVIS
Sąskaitos už šildymą ir elektrą gąsdina gyventojus: kuo toliau, tuo bus blogiau?
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Išsipildymo akcija
X Faktorius
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Užkandžiai
>
Maistas
>
Užkandžiai
Receptas. Pikantiški bokšteliai
2022-02-03 05:14
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-03 05:14
INGREDIENTAI:
2 vienetai
avokadų
2 vienetai
paprikų (konservuota, raudonoji)
4 vienetai
silkių (filė)
šiek tiek
apelsinų sulčių
2 vienetai
burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatui reikės:
stiklinės vandens
raudonojo svogūno
2 šaukštų tarkuoto imbiero
0,5 stiklinės acto
cukraus
druskos
juodųjų pipirų
kelių lauro lapų.
Paruošiame marinatą: į puodą sudedame supjaustytą svogūną, imbierą, pipirus,lauro lapus, supilame vandenį, actą, beriame žiupsnelį cukraus, druskos ir užviriname. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname. Marinatu apipilame į stiklainiuką sudėtas gabalėliais pjaustytas silkes ir parą laikome šaldytuve.
Avokadus perpjauname, išimame kaulus, supjaustome kubeliais, apšlakstome citrinų sultimis.
Konservuotas paprikas nuvarviname, supjaustome kubeliais.
Virtus burokėlius sutarkuojame, apšlakstome apelsinų sultimis.
Į porcijos dydžio dubenėlius dedame po 2-3 šaukštus smulkintų silkių ir šaukštu suspaudžiame paviršių.Dedame tokį pat sluoksnį avokado, apibarstome daržovių prieskoniais, paskui - sluoksnį paprikų, o galiausiai virtų burokėlių. Viršų apibarstome mėgstamais daržovių prieskoniais.
Papuošiame krapų šakelėmis. Skanaus!
Autorius:
Rima
INGREDIENTAI:
2 vienetai
avokadų
2 vienetai
paprikų (konservuota, raudonoji)
4 vienetai
silkių (filė)
šiek tiek
apelsinų sulčių
2 vienetai
burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatui reikės:
stiklinės vandens
raudonojo svogūno
2 šaukštų tarkuoto imbiero
0,5 stiklinės acto
cukraus
druskos
juodųjų pipirų
kelių lauro lapų.
Paruošiame marinatą: į puodą sudedame supjaustytą svogūną, imbierą, pipirus,lauro lapus, supilame vandenį, actą, beriame žiupsnelį cukraus, druskos ir užviriname. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname. Marinatu apipilame į stiklainiuką sudėtas gabalėliais pjaustytas silkes ir parą laikome šaldytuve.
Avokadus perpjauname, išimame kaulus, supjaustome kubeliais, apšlakstome citrinų sultimis.
Konservuotas paprikas nuvarviname, supjaustome kubeliais.
Virtus burokėlius sutarkuojame, apšlakstome apelsinų sultimis.
Į porcijos dydžio dubenėlius dedame po 2-3 šaukštus smulkintų silkių ir šaukštu suspaudžiame paviršių.Dedame tokį pat sluoksnį avokado, apibarstome daržovių prieskoniais, paskui - sluoksnį paprikų, o galiausiai virtų burokėlių. Viršų apibarstome mėgstamais daržovių prieskoniais.
Papuošiame krapų šakelėmis. Skanaus!
Autorius:
Rima
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Subalansuokite savo gyvenimą
Mitybos patarimai diskomfortui pilve mažinti: padės kovojantiems su dirgliosios žarnos sindromu
(1)
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų