Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai avokadų
  • 2 vienetai paprikų (konservuota, raudonoji)
  • 4 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek apelsinų sulčių
  • 2 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui reikės:
    stiklinės vandens
    raudonojo svogūno
    2 šaukštų tarkuoto imbiero
    0,5 stiklinės acto
    cukraus
    druskos
    juodųjų pipirų
    kelių lauro lapų.

    Paruošiame marinatą: į puodą sudedame supjaustytą svogūną, imbierą, pipirus,lauro lapus, supilame vandenį, actą, beriame žiupsnelį cukraus, druskos ir užviriname. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname. Marinatu apipilame į stiklainiuką sudėtas gabalėliais pjaustytas silkes ir parą laikome šaldytuve.
    Avokadus perpjauname, išimame kaulus, supjaustome kubeliais, apšlakstome citrinų sultimis.
    Konservuotas paprikas nuvarviname, supjaustome kubeliais.
    Virtus burokėlius sutarkuojame, apšlakstome apelsinų sultimis.
    Į porcijos dydžio dubenėlius dedame po 2-3 šaukštus smulkintų silkių ir šaukštu suspaudžiame paviršių.Dedame tokį pat sluoksnį avokado, apibarstome daržovių prieskoniais, paskui - sluoksnį paprikų, o galiausiai virtų burokėlių. Viršų apibarstome mėgstamais daržovių prieskoniais.
    Papuošiame krapų šakelėmis. Skanaus!

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai avokadų
  • 2 vienetai paprikų (konservuota, raudonoji)
  • 4 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek apelsinų sulčių
  • 2 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui reikės:
    stiklinės vandens
    raudonojo svogūno
    2 šaukštų tarkuoto imbiero
    0,5 stiklinės acto
    cukraus
    druskos
    juodųjų pipirų
    kelių lauro lapų.

    Paruošiame marinatą: į puodą sudedame supjaustytą svogūną, imbierą, pipirus,lauro lapus, supilame vandenį, actą, beriame žiupsnelį cukraus, druskos ir užviriname. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname. Marinatu apipilame į stiklainiuką sudėtas gabalėliais pjaustytas silkes ir parą laikome šaldytuve.
    Avokadus perpjauname, išimame kaulus, supjaustome kubeliais, apšlakstome citrinų sultimis.
    Konservuotas paprikas nuvarviname, supjaustome kubeliais.
    Virtus burokėlius sutarkuojame, apšlakstome apelsinų sultimis.
    Į porcijos dydžio dubenėlius dedame po 2-3 šaukštus smulkintų silkių ir šaukštu suspaudžiame paviršių.Dedame tokį pat sluoksnį avokado, apibarstome daržovių prieskoniais, paskui - sluoksnį paprikų, o galiausiai virtų burokėlių. Viršų apibarstome mėgstamais daržovių prieskoniais.
    Papuošiame krapų šakelėmis. Skanaus!

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų