Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai figų (konservuotos)
- 2 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, riekelės)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis acto (balzamiko)
- 1 vienetas bandelių (ciabatta)
- 1/4 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)
- 1 sauja gražgarsčių (smulkinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite gražgarsčių salotas su balzamiko actu.
Figas sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
Perpjaukite bandelę horizontaliai pusiau, vieną pusę aptepkite figų mase, kitą gražgarsčių ir acto mišiniu, į vidurį sudėkite kiaulienos kumpį bei mocarela sūrį.
Dėkite sumuštinį ant grilio ir pakepinkite kiekvieną pusė apie 2-3 min., kol gražiai apskrunda.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai figų (konservuotos)
- 2 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, riekelės)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis acto (balzamiko)
- 1 vienetas bandelių (ciabatta)
- 1/4 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)
- 1 sauja gražgarsčių (smulkinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite gražgarsčių salotas su balzamiko actu.
Figas sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
Perpjaukite bandelę horizontaliai pusiau, vieną pusę aptepkite figų mase, kitą gražgarsčių ir acto mišiniu, į vidurį sudėkite kiaulienos kumpį bei mocarela sūrį.
Dėkite sumuštinį ant grilio ir pakepinkite kiekvieną pusė apie 2-3 min., kol gražiai apskrunda.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą