Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių
- 1 skiltelė česnakų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek vištienos blauzdelių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 4 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 100 gramų cukinijos
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos blauzdeles aptepame majonezu bei prieskoniais ir pašauname įprastai į orkaitę tol, kol apskrus ir iškeps. Tada apkepiname pjaustytas bulves karštuose riebaluose.
Pasiruošiame padažą: šiaudeliais supjaustome morką ir cukiniją, pievagrybius. Tada įkaitiname keptuvę, į ją dedame morkas su smulkintu česnakėliu, dedame cukiniją bei pievagrybius ir viską šiek tiek apkepame. Įdedame kario, druskos. Tada pilame stiklinę pieno ir dedame tris šaukštus miltų bei šaukštą sviesto. Troškiname tol, kol sutirštės. Dedame vištos blauzdeles, bulvytes ir užpilame padažiuku, skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių
- 1 skiltelė česnakų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek vištienos blauzdelių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 4 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 100 gramų cukinijos
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos blauzdeles aptepame majonezu bei prieskoniais ir pašauname įprastai į orkaitę tol, kol apskrus ir iškeps. Tada apkepiname pjaustytas bulves karštuose riebaluose.
Pasiruošiame padažą: šiaudeliais supjaustome morką ir cukiniją, pievagrybius. Tada įkaitiname keptuvę, į ją dedame morkas su smulkintu česnakėliu, dedame cukiniją bei pievagrybius ir viską šiek tiek apkepame. Įdedame kario, druskos. Tada pilame stiklinę pieno ir dedame tris šaukštus miltų bei šaukštą sviesto. Troškiname tol, kol sutirštės. Dedame vištos blauzdeles, bulvytes ir užpilame padažiuku, skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą