Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 100 gramų pomidorų pastos (paprasti)
- 100 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų (raudonas)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 400 gramų grybų (pievagrybiai)
- 100 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.
Smulkiai supjaustyti česnaką. Susmulkinti svogūnų laiškus. Pomidorus, supjaustytus į 8 dalis, vyšninių pomidorų supjaustyti nebūtina.
Į įkaitintą aliejų dėti svogūnus ir kepinti kol lengvai apskrus. Į apkeptus svogūnus sudėti smulkintą česnaką. Tada į keptuvę suberti grybus ir kepti 3-5 minutes. Sudėti kepti pomidorus, svogūnų laiškus ir viską kepinti dar 3 minutes.
Pagardinti pipirais, druska, petražolėmis, įspausti citrinos sulčių. Patiekti šiltas.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 100 gramų pomidorų pastos (paprasti)
- 100 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų (raudonas)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 400 gramų grybų (pievagrybiai)
- 100 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.
Smulkiai supjaustyti česnaką. Susmulkinti svogūnų laiškus. Pomidorus, supjaustytus į 8 dalis, vyšninių pomidorų supjaustyti nebūtina.
Į įkaitintą aliejų dėti svogūnus ir kepinti kol lengvai apskrus. Į apkeptus svogūnus sudėti smulkintą česnaką. Tada į keptuvę suberti grybus ir kepti 3-5 minutes. Sudėti kepti pomidorus, svogūnų laiškus ir viską kepinti dar 3 minutes.
Pagardinti pipirais, druska, petražolėmis, įspausti citrinos sulčių. Patiekti šiltas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą