REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų pomidorų pastos (paprasti)
  • 100 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 400 gramų grybų (pievagrybiai)
  • 100 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.

    Smulkiai supjaustyti česnaką. Susmulkinti svogūnų laiškus. Pomidorus, supjaustytus į 8 dalis, vyšninių pomidorų supjaustyti nebūtina.

    Į įkaitintą aliejų dėti svogūnus ir kepinti kol lengvai apskrus. Į apkeptus svogūnus sudėti smulkintą česnaką. Tada į keptuvę suberti grybus ir kepti 3-5 minutes. Sudėti kepti pomidorus, svogūnų laiškus ir viską kepinti dar 3 minutes.

    Pagardinti pipirais, druska, petražolėmis, įspausti citrinos sulčių. Patiekti šiltas.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų pomidorų pastos (paprasti)
  • 100 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 400 gramų grybų (pievagrybiai)
  • 100 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.

    Smulkiai supjaustyti česnaką. Susmulkinti svogūnų laiškus. Pomidorus, supjaustytus į 8 dalis, vyšninių pomidorų supjaustyti nebūtina.

    Į įkaitintą aliejų dėti svogūnus ir kepinti kol lengvai apskrus. Į apkeptus svogūnus sudėti smulkintą česnaką. Tada į keptuvę suberti grybus ir kepti 3-5 minutes. Sudėti kepti pomidorus, svogūnų laiškus ir viską kepinti dar 3 minutes.

    Pagardinti pipirais, druska, petražolėmis, įspausti citrinos sulčių. Patiekti šiltas.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų