Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
- 200 gramų sparaginių pupelių
- 1 sauja gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
- 200 gramų sparaginių pupelių
- 1 sauja gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą