Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 4/5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į puodą, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų