Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės aguonų
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 6 stiklinės pieno
  • 3 valgomieji šaukštai varškės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonos, nuplikytos verdančiu vandeniu, 24 val. mirkomos. Nusunktos sumalamos. Pienas užvirinamas su prieskoniais ir sumaltomis aguonomis. Į karštą sriubą pamažu pilami kiaušinio tryniai, išsukti su cukrumi, beriami susmulkinti riešutai. Į sriubą prieš tiekiant įberiama pro sietelį ištrintos varškės. Sriuba valgoma šalta.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų