Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos (tyrė)
  • šiek tiek lašišų ((rūkyta) )
  • 100 gramų sūris ((tarkuotas, „Džiugas“) )
  • 8 vienetai pievagrybių ((vidutinio dydžio) )
  • 2 vienetai svogūnų ( (raudoni) )

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos (tyrė)
  • šiek tiek lašišų ((rūkyta) )
  • 100 gramų sūris ((tarkuotas, „Džiugas“) )
  • 8 vienetai pievagrybių ((vidutinio dydžio) )
  • 2 vienetai svogūnų ( (raudoni) )

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  2. Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti sūriu.
  3. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų