Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 2 valgomieji šaukštai česnakų (laiškiniai, smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 400 mililitrų pomidorų pastos (konservuoti be odelių)
  • 150 gramų lašišų (filė)
  • 75 gramai lašišų (filė, rūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 120 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas kaparėlių
  • 115 gramų mocarelos sūrio (tarkuotas)
  • 4 vienetai picos papločių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę sudėkite nuplautą, nusausintą nerūkytą lašišos filė, užpilkite vynu, pabarstykite pipirais, uždengusi dangčiu pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol užvirs vynas, tuomet nukaiskite ir nenukėlę dangčio palikite vėsti.
    Ataušusią lašišą suplėšykite gabaliukais.
    Picos papločius patepkite aliejumi, išdėliokite ant jų smulkintus pomidorus, apibarstykite 50 g sūrio ir 10 min. kepkite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, paskui apšlakstykite grietinėle.
    Ant papločių išdėliokite lašišą, smulkintą avokado minkštimą, apšlakstytą citrinų sultimis, sudėkite juostelėmis pjaustytą rūkytą lašišą, užbarstykite likusį sūrį, kaparėlius, šiek tiek pipirų ir 10 min. kepkite orkaitėje.
    Iškepusią picą pabarstykite laiškiniais česnakais ar kitais žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 2 valgomieji šaukštai česnakų (laiškiniai, smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 400 mililitrų pomidorų pastos (konservuoti be odelių)
  • 150 gramų lašišų (filė)
  • 75 gramai lašišų (filė, rūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 120 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas kaparėlių
  • 115 gramų mocarelos sūrio (tarkuotas)
  • 4 vienetai picos papločių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę sudėkite nuplautą, nusausintą nerūkytą lašišos filė, užpilkite vynu, pabarstykite pipirais, uždengusi dangčiu pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol užvirs vynas, tuomet nukaiskite ir nenukėlę dangčio palikite vėsti.
    Ataušusią lašišą suplėšykite gabaliukais.
    Picos papločius patepkite aliejumi, išdėliokite ant jų smulkintus pomidorus, apibarstykite 50 g sūrio ir 10 min. kepkite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, paskui apšlakstykite grietinėle.
    Ant papločių išdėliokite lašišą, smulkintą avokado minkštimą, apšlakstytą citrinų sultimis, sudėkite juostelėmis pjaustytą rūkytą lašišą, užbarstykite likusį sūrį, kaparėlius, šiek tiek pipirų ir 10 min. kepkite orkaitėje.
    Iškepusią picą pabarstykite laiškiniais česnakais ar kitais žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų