Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų triušienos (filė)
  • 7 vienetai persikų (konservuoti, puselės)
  • 40 gramų lydyto sūrio

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų triušienos (filė)
  • 7 vienetai persikų (konservuoti, puselės)
  • 40 gramų lydyto sūrio

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų