INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   bulvių 
-   0.5 stiklinės   kviečių (kruopos) 
-   1 vienetas   moliūgų (gabaliukas morkos dydžio) 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   800 gramų   jautienos 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   prieskonių 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išvirti jautieną.
 Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
 Sultinį užvirinti, sudėti kruopas, smulkiai supjaustytą svogūną, bulves ir sutarkuotą moliūgą.
 Kai daržovės išvirs sudėti prieskonius.
   Autorius: Vasarė 
           INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   bulvių 
-   0.5 stiklinės   kviečių (kruopos) 
-   1 vienetas   moliūgų (gabaliukas morkos dydžio) 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   800 gramų   jautienos 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   prieskonių 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išvirti jautieną.
 Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
 Sultinį užvirinti, sudėti kruopas, smulkiai supjaustytą svogūną, bulves ir sutarkuotą moliūgą.
 Kai daržovės išvirs sudėti prieskonius.
   Autorius: Vasarė 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI