INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   bulvių 
  -   0.5 stiklinės   kviečių (kruopos) 
  -   1 vienetas   moliūgų (gabaliukas morkos dydžio) 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   800 gramų   jautienos 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   prieskonių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išvirti jautieną.
 Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
 Sultinį užvirinti, sudėti kruopas, smulkiai supjaustytą svogūną, bulves ir sutarkuotą moliūgą.
 Kai daržovės išvirs sudėti prieskonius.   
    Autorius: Vasarė 
           INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   bulvių 
  -   0.5 stiklinės   kviečių (kruopos) 
  -   1 vienetas   moliūgų (gabaliukas morkos dydžio) 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   800 gramų   jautienos 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   prieskonių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išvirti jautieną.
 Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
 Sultinį užvirinti, sudėti kruopas, smulkiai supjaustytą svogūną, bulves ir sutarkuotą moliūgą.
 Kai daržovės išvirs sudėti prieskonius.   
    Autorius: Vasarė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI