Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų datulių (be kauliukų)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų pekanų riešutų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (cinamonas, gvazdikėliai, imbieras ir t.t.)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų datulių (be kauliukų)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų pekanų riešutų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (cinamonas, gvazdikėliai, imbieras ir t.t.)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su medumi.
    Įmaišykite aliejų, apelsinų sultis, prieskonius, kepimo miltelius ir miltus.
    Datules užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite, kad suminkštėtų ir po to nusausintas įmaišyti į tešlą.
    Pekanų riešutus susmulkinti ir taip pat įmaišyti į tešlą.
    Tešlą sudėkite į kepimo formą.
    Kepti apie 1 valandą 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Autorius: Elena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų