Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų ((nedidelės) )
  • 100 gramų kumpio (karšto rūkymo)
  • 1 skardinė kukurūzų (konservuoti)
  • 1 saujelė svogūnų laiškų
  • šiek tiek majonezo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų ((nedidelės) )
  • 100 gramų kumpio (karšto rūkymo)
  • 1 skardinė kukurūzų (konservuoti)
  • 1 saujelė svogūnų laiškų
  • šiek tiek majonezo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morka smulkiai sutarkuojama. Kumpis supjaustomas šiaudeliais. Svogūno laiškai irgi smulkiai supjaustomi. Kukurūzai šiek tiek nusausinami.
  2. Tada viskas sudedama į lėkštę, įdedama majonezo, išmaišoma. Druskos nereikia – jos pakanka iš kumpio.
  3. Paviršius apibarstomas morkomis, viduriukas apšlakstomas majonezu ir ant jo suformuojamos gėlytės – iš kukurūzų ir svogūno laiškų.

    Skanaus.

Autorius: Silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų