Sultinyje virti plonai pjaustytas cukinijas ir morkas (geriausia pjaustyti bulvių skutikliu, jog gautųsi susiraičiusios juostutės), berti druskos ir pipirų. Baigiant virti pilti citrinos sultis, dėti želatiną ir gerai išmaišyti, jog neliktų granulių.
Daržovių sultinį supilti į norimą formą, o šaltienai kiek pastingus į vidurį dėti griežinėliais pjaustytus kiaušinius.
Paukštieną lygiomis dalimis dėti kas valandą, jog tolygiai pasiskirstytų.
Sultinyje virti plonai pjaustytas cukinijas ir morkas (geriausia pjaustyti bulvių skutikliu, jog gautųsi susiraičiusios juostutės), berti druskos ir pipirų. Baigiant virti pilti citrinos sultis, dėti želatiną ir gerai išmaišyti, jog neliktų granulių.
Daržovių sultinį supilti į norimą formą, o šaltienai kiek pastingus į vidurį dėti griežinėliais pjaustytus kiaušinius.
Paukštieną lygiomis dalimis dėti kas valandą, jog tolygiai pasiskirstytų.