Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1/3 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų paprikų (geltonoji)
- 200 gramų paprikų (raudonoji)
- 150 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 450 gramų antienos (krūtinėlė)
- šiek tiek druskos
- 2 stiklinės sultinio
- 4 valgomieji šaukštai razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną.
Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis.
Mėsą pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius.
Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu, sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1/3 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų paprikų (geltonoji)
- 200 gramų paprikų (raudonoji)
- 150 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 450 gramų antienos (krūtinėlė)
- šiek tiek druskos
- 2 stiklinės sultinio
- 4 valgomieji šaukštai razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną.
Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis.
Mėsą pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius.
Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu, sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą