Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai salierų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 600 gramų patisonų
  • 200 gramų grybų (bet kokių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Atskirai pakepinami grybai, tarkuoti salierai ir morkos. Į juos sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, grietinė, pasūdoma ir troškinama. Ištroškinti grybai su daržovėmis sukrečiami ant pakepintų patisonų ir iš karto tiekiami.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų