Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 200 gramų cukraus
  • 5 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi.
    Po vieną plakant įmušti kiaušinius.
    Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Gerai išmaišyti.
    Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
    Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, įpilti truputį tešlos ir apdėlioti obuolių skiltelėmis, pabarstyti cinamonu, toliau vėl tešla, obuoliai ir cinamonas.
    Paskutinis sluoksnis turi būti tešlos.
    Kepama iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 200 gramų cukraus
  • 5 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi.
    Po vieną plakant įmušti kiaušinius.
    Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Gerai išmaišyti.
    Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
    Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, įpilti truputį tešlos ir apdėlioti obuolių skiltelėmis, pabarstyti cinamonu, toliau vėl tešla, obuoliai ir cinamonas.
    Paskutinis sluoksnis turi būti tešlos.
    Kepama iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų