Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 stiklinės obuolių (tarkuoti)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė manų kruopų
- 60 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį supilti ir gerai išmaišyti miltus, manus ir cukrų. Skardą ištepti sviestu ir gana storai padengti obuoliais, supilti "tešlą" ir padengti dar vienu sluoksniu obuolių. Viską užkloti labai plonais sviesto gabalėliais. Kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 55 min. SKANAUS!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 stiklinės obuolių (tarkuoti)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė manų kruopų
- 60 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį supilti ir gerai išmaišyti miltus, manus ir cukrų. Skardą ištepti sviestu ir gana storai padengti obuoliais, supilti "tešlą" ir padengti dar vienu sluoksniu obuolių. Viską užkloti labai plonais sviesto gabalėliais. Kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 55 min. SKANAUS!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą