Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 75 gramai sviesto
  • 120 mililitrų vandens
  • 2 kiaušinių
  • 340 gramų juodojo šokolado
  • 160 mililitrų grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • šiek tiek ledų
  • šiek tiek migdolų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 75 gramai sviesto
  • 120 mililitrų vandens
  • 2 kiaušinių
  • 340 gramų juodojo šokolado
  • 160 mililitrų grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • šiek tiek ledų
  • šiek tiek migdolų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą bei vandenį sudėti į puodą ir užvirinti. Ištirpus sviestui nukelti nuo ugnies ir palaukti porą minučių, kol atšals. Tada sudėti miltus, cukrų bei druską ir gerai išmaišyti. Tada po vieną įmaišyti abu kiaušinius. Šaukšteliu sudėti tešlą ant kepimo popieriumi dengtos skardos ir kepti 200C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels.
  2. Tuo metu galima pagaminti padažą. Puode ištirpinkite šokoladą su grietinėle, tada įdėti medų ir vanilę.
  3. Ant paplotėlių uždėkite šaukštą ledų, užpilkite šokoladiniu padažu ir užberkite pakepintų migdolų.
    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų