Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (maltas)
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės sūris (Pecorino, tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (maltas)
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės sūris (Pecorino, tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
    Bulves nuskuskite ir supjaustykite šiaudeliais.
    Dideliame dubenyje sumaišykite bulvių šiaudelius su alyvuogių aliejumi.
    Paskleiskite bulves ant kepimo skardos ir kepkite apie 30 min., vis pamaišant mentele, kol visos bulvytės gražiai apskrus.
    Tuomet išimkite skardą iš orkaitės, apibarstykite bulvytes smulkintu česnaku žalumynais, SANTA MARIA rozmarinu ir pakepinkite dar apie 5 min., kol pasiskleis česnako bei žalumynų kvapas.
    Tuomet bulvytes sudėkite į dubenį, apibarstykite sūriu, druska bei pipirais ir išmaišę patiekite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų