INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto morkų
- 0.5 vieneto paprikų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 500 gramų jautienos faršo (arba kiaulienos)
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 100 gramų sūris
- šiek tiek druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą sudėkite išmirkytas ir sutrintas duonos riekeles, įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną, papriką ir morką. Išmaišykite (tai darau rankomis) ir suformuokite pailgus maltinukus.
Sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą, užpilkite 1 stikline vandens ir kepkite 190-200 laipsnių orkaitėje apie 30-35 min. Po to užberkite sutarkuotu sūriu ir kepkite, kol sūris išsilydys.
Autorius: Jūratė
REKLAMA