Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų veršienos
  • 500 gramų ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 česnakų
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

Porcijų skaičius: 6

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų veršienos
  • 500 gramų ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 česnakų
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min.
    Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą.
    Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos.
  2. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių.
    Šauname į įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų