Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, smulkintas)
  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 6 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vegeta)
  • 2 vienetai žuvies (filė)
  • 300 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves apie 10 min. apvirkite pasūdytame vandenyje, kad jos būtų pusiau minkštos.
    Vyšninius pomidorus bei mocarela sūrį supjaustykite griežinėliais.
    Žuvies filė supjaustykite mažesniais gabalėliais ir pabarstykite vegeta prieskoniais.
    Į kepimo indą eilėmis sudėkite pomidorų griežinėlius, žuvies gabaliukus ir mocarela sūrio griežinėlius. Aš visa tai dėjau per pusę indo, nes kitoje indo pusėje sudėjau bulves.
    Viską apibarstykite vegeta bei bazilikais.
    Uždenkite viską folija ir kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Apvirtas bulves supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite su grietinėle bei druska.
    Žuviai apkepus nuimkite foliją ir likusioje laisvoje indo pusėje sudėkite bulvių griežinėlius.
    Apibarstykite petražolėmis ir pakepkite dar apie 10-15 min.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, smulkintas)
  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 6 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vegeta)
  • 2 vienetai žuvies (filė)
  • 300 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves apie 10 min. apvirkite pasūdytame vandenyje, kad jos būtų pusiau minkštos.
    Vyšninius pomidorus bei mocarela sūrį supjaustykite griežinėliais.
    Žuvies filė supjaustykite mažesniais gabalėliais ir pabarstykite vegeta prieskoniais.
    Į kepimo indą eilėmis sudėkite pomidorų griežinėlius, žuvies gabaliukus ir mocarela sūrio griežinėlius. Aš visa tai dėjau per pusę indo, nes kitoje indo pusėje sudėjau bulves.
    Viską apibarstykite vegeta bei bazilikais.
    Uždenkite viską folija ir kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Apvirtas bulves supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite su grietinėle bei druska.
    Žuviai apkepus nuimkite foliją ir likusioje laisvoje indo pusėje sudėkite bulvių griežinėlius.
    Apibarstykite petražolėmis ir pakepkite dar apie 10-15 min.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų