Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių
- 3 saujos slyvų (džiovintos)
- 5 vienetai slyvų (šviežios)
- 2 vienetai svogūnų (raudonieji)
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 20 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (paukštienos)
- 4 vienetai vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia paimkite dubenį ir jame sumaišykite paukštienos prieskonius, garstyčias bei medų ir šia tyre aptepkite vištienos kulšeles.
Svogūnus supjaustykite į 6-8 skilteles.
Šviežias slyvas nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus.
Sumaišykite džiovintas slyvas, šviežias slyvas ir svogūnus su aliejumi bei čiobreliais.
Vištienos kulšeles (odelėmis į viršų) sudėkite į kepimo indą, o ant jos ir aplink ją išdėliokite svogūnus bei šviežias ir džiovintas slyvas. Ant viršaus retais tarpais išdėliokite sviesto gabalėlius.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių
- 3 saujos slyvų (džiovintos)
- 5 vienetai slyvų (šviežios)
- 2 vienetai svogūnų (raudonieji)
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 20 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (paukštienos)
- 4 vienetai vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia paimkite dubenį ir jame sumaišykite paukštienos prieskonius, garstyčias bei medų ir šia tyre aptepkite vištienos kulšeles.
Svogūnus supjaustykite į 6-8 skilteles.
Šviežias slyvas nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus.
Sumaišykite džiovintas slyvas, šviežias slyvas ir svogūnus su aliejumi bei čiobreliais.
Vištienos kulšeles (odelėmis į viršų) sudėkite į kepimo indą, o ant jos ir aplink ją išdėliokite svogūnus bei šviežias ir džiovintas slyvas. Ant viršaus retais tarpais išdėliokite sviesto gabalėlius.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą