Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų kiaulienos kumpio
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 6 valgomieji šaukštai marinato
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos reikia tokio gabalo, kad būtų galima perpjauti į tris riekeles. Gali būti kumpis arba sprandinė (su sprandine skaniau).
    Kiaulienos riekeles įpjauname iki trečdalio maždaug 5mm tarpu iš abiejų pusių.
    Kiekvienos riekelės šoną apipilame po šaukštu marinato.
    Viską sudedame į indą ir įtriname žolelėmis bei mėsos prieskoniais.
    Mėsą apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis.
    Apšlakstome aliejumi bei pomidorų padažu.
    Indą uždengiame ir paliekame parai šaltai pastovėti.
    Sekančią dieną įkaitiname orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros, išklojame folija skardą, sudedame mėsą ir supilame inde likusį skystį.
    Tuomet viską uždengiame folija ir kepame apie 30 minučių.
    Patiekiame su keptomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.
    Kepsnį galima apšlakstyti likusiu po kepimo skysčiu.
    Skanaus.

Autorius: Vaidas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų kiaulienos kumpio
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 6 valgomieji šaukštai marinato
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos reikia tokio gabalo, kad būtų galima perpjauti į tris riekeles. Gali būti kumpis arba sprandinė (su sprandine skaniau).
    Kiaulienos riekeles įpjauname iki trečdalio maždaug 5mm tarpu iš abiejų pusių.
    Kiekvienos riekelės šoną apipilame po šaukštu marinato.
    Viską sudedame į indą ir įtriname žolelėmis bei mėsos prieskoniais.
    Mėsą apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis.
    Apšlakstome aliejumi bei pomidorų padažu.
    Indą uždengiame ir paliekame parai šaltai pastovėti.
    Sekančią dieną įkaitiname orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros, išklojame folija skardą, sudedame mėsą ir supilame inde likusį skystį.
    Tuomet viską uždengiame folija ir kepame apie 30 minučių.
    Patiekiame su keptomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.
    Kepsnį galima apšlakstyti likusiu po kepimo skysčiu.
    Skanaus.

Autorius: Vaidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų