Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 8 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas žiedinių kopūstų
- 75 gramai sūris (sutarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinius kopūstus padalinti žiedais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 7-10 min.
Išvirtus kopūstus pakepinti alyvuogių aliejuje.
Atskirame inde išplakti kiaušinius su sūriu, druska, pipirais.
Kiaušinių plakiniu užpilti kepančius kopūstus ir pakepti 5 min. Tada uždengti keptuvę didele plokščia lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas iškristų į lėkštę, tada omletą įdėti atgal į keptuvę neiškepta puse ir dar pakepti 3-5 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 8 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas žiedinių kopūstų
- 75 gramai sūris (sutarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinius kopūstus padalinti žiedais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 7-10 min.
Išvirtus kopūstus pakepinti alyvuogių aliejuje.
Atskirame inde išplakti kiaušinius su sūriu, druska, pipirais.
Kiaušinių plakiniu užpilti kepančius kopūstus ir pakepti 5 min. Tada uždengti keptuvę didele plokščia lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas iškristų į lėkštę, tada omletą įdėti atgal į keptuvę neiškepta puse ir dar pakepti 3-5 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą