Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 4 vienetai obuolių (rūgštesni)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 4 arbatiniai šaukšteliai sviesto (ištirpintas)
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
    Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti.
    Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens.
    Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus.
    Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti.
    Omletus pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 4 vienetai obuolių (rūgštesni)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 4 arbatiniai šaukšteliai sviesto (ištirpintas)
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
    Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti.
    Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens.
    Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus.
    Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti.
    Omletus pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų