INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai kiaulienos kumpio (pjaustytas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų batono
- 2 stiklinės pieno
- 1 valgomasis šaukštas pieno (smulkintas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
REKLAMA