Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (pyrago luobelei)
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis, pyrago luobelei)
- 200 gramų cukraus (tešlai)
- 8 vienetai obuolių (nedideli)
- 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti, pyrago luobelei)
- 250 mililitrų kefyro (tešlai)
- 70 gramų sviesto (tešlai)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir išplakti iki baltų putų. Sviestą ištirpinti ir supilti į kefyrą. Šią masę pilti į kiaušinius ir gražiai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į tešlą. Įdėti cinamono ir išmaišyti.
Nuluptus ir labai plonai supjaustytus obuolius dėti į tešlą, išmaišyti ir krėsti į kepimo formą. Džiūvėsėlius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir cinamonu, viską užbarstyti ant pyrago viršaus. Šauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 45-50 min. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (pyrago luobelei)
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis, pyrago luobelei)
- 200 gramų cukraus (tešlai)
- 8 vienetai obuolių (nedideli)
- 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti, pyrago luobelei)
- 250 mililitrų kefyro (tešlai)
- 70 gramų sviesto (tešlai)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir išplakti iki baltų putų. Sviestą ištirpinti ir supilti į kefyrą. Šią masę pilti į kiaušinius ir gražiai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į tešlą. Įdėti cinamono ir išmaišyti.
Nuluptus ir labai plonai supjaustytus obuolius dėti į tešlą, išmaišyti ir krėsti į kepimo formą. Džiūvėsėlius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir cinamonu, viską užbarstyti ant pyrago viršaus. Šauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 45-50 min. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą